Mitsubishi-ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun käyttö lisää asumisviihtyvyyttä ympäri vuoden. Talvipakkasilla laadukas Mitsubishi- ilmalämpöpumppu tuottaa lämmintä ilmaa jopa -30 asteen pakkasilla. Huolella asennettu pumpun yhdistettynä varaavan tulisijan tuottamaan lämpöän on tehokas tapa säästää lämmityskuluissa sekä etenkin lisätä lämpöä kodissasi jopa eri kerrosten välillä. Lukuisat asiakkaamme ovat myös kiitelleet pumpun viilennysominaisuuksia kesän helteillä.

Asumisviihtyisyyden sekä säästöjen lisäksi laadukas ilmalämpöpumppu puhdistaa ja kierrättää asunnon sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja nykyaikainen valinta asunnon, mökin tai autotallin ilmastointia ja lämmitystä varten.

Asiakaslähtöisiä asennuksia (alaotsikko)

Räätälöimme asennuksen kiinteistökohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Perehdymme asennuskohteeseen huolella ja laadimme paikan päällä asennussuunnitelman yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin varmistamme tyylikkään ja laadukkaan asennustyön.

Kerrostaloasujan on hyvä olla yhteydessä taloyhtiön hallitukseen ja selvittää hallituksen kanta ilmalämpöpumpun käytön suhteen. Asiakkaan on tulee toimittaa muutostyölupa isännöitsijälle. Löydät lisätietoa kerrostaloasujalle mm. Ylen heinäkuun 2021 uutisartikkelista.

Siistin asennuksen lisäksi opastamme laitteen käyttöönotossa ja varsinaisessa käytössä. VinyCool hoitaa Oulun ja Meri-Lapin alueella Mitsubishi-ilmalämpöpumppujen takuuhuoltoja.